slider slider slider slider

NiekVisser

Visser Van den Broek Netwerk Notarissen
Notariaat
( LID SINDS 01-01-06 )

Een nieuwe naam, een nieuw adres ….

Verhoeven Brants & Visser Netwerk Notarissen is in het Helmondse en omstreken een bekend notariskantoor. Niek Visser heeft in 2003 notaris Verhoeven opgevolgd. Nu met het defungeren van notaris Brants is Miranda van den Broek tot notaris benoemd. De naam Verhoeven Brants & Visser Netwerk Notarissen is daarom gewijzigd in Visser Van den Broek Netwerk Notarissen; het kantoor is gevestigd op een nieuw adres, maar met de dezelfde gezichten, service en advies.

Niek Visser houdt zich veelal bezig met de ondernemer, het starten van een bedrijf, overname van een bedrijf, het oprichten van een BV en de groei van een onderneming.

Miranda van den Broek is degene op kantoor, die graag cliënten begeleidt op het gebied van erfenissen, trouwen, samenwonen en het maken van testament. Ook de advisering op het gebied van estate planning, ofwel minder belasting betalen bij erfenissen en schenkingen, maakt een groot deel van haar werkzaamheden uit.

Beide notarissen hebben zich gespecialiseerd in bedrijfsoverdrachten, ook in de familiekring, waarbij ook de persoonlijke aspecten aandacht krijgen.

Ook voor het kopen van een woning, bedrijfspand of landbouwgrond en de financiering hiervan, kunt u voor advies en begeleiding terecht bij het notariskantoor.

Visser Van den Broek kan helpen bij vragen zoals hoe maak ik mijn relatie officieel? Eenmanszaak of bv? Wat betekent een scheiding voor mij? Is mijn droomhuis juridisch oké? Moet ik een erfenis accepteren? Een financiële toekomst en zorg voor mijn kinderen vastleggen? Zorg voor later voor mijn partner en bedrijf?

Wij staan graag klaar met informatie en advies op meerdere momenten in het leven en kunnen ondersteunen bij het maken van keuzes en zorgen voor het juridisch juist vastleggen van diverse zaken.

Visser Van den Broek Netwerk Notarissen
Net iets meer notaris

Schootense Loop 2
5708 HX Helmond
0492-522431

www.vbvnotarissen.nl