slider slider slider slider

Maartende Groot

Altavilla B.V.
Ingenieurs-, en projectmanagementbureau
( LID SINDS 01-01-06 )

Altavilla B.V.

Altavilla is specialist in brandveiligheidsadvies en bouwprojectmanagement . Wij zijn in 2006 opgericht en uitgegroeid tot een slagvaardig bureau dat indrukwekkende projecten realiseert in heel Nederland. Opdrachtgevers kiezen voor ons vanwege onze betrokkenheid, helderheid en pragmatische instelling. Ons team bestaat uit mensen met sterk ontwikkelde vakkennis en brede ervaring. De verschillende ervaringsgebieden sluiten goed op elkaar aan. Daardoor zijn wij in staat integrale adviezen te leveren. Continue ontwikkeling staat bij ons centraal en nieuwe uitdagingen gaan wij dan ook niet uit de weg.

Voor slimme en verantwoorde brandveiligheidsoplossingen

Is mijn huisvesting of ontwerp brandveilig en voldoet het aan de geldende voorschriften? Het antwoord op deze vraag is vaak niet meteen te geven. Een wereld van wet- en regelgeving openbaart zich. Wij adviseren u doeltreffend voor zowel bestaande als nieuwe huisvesting. Onze pragmatische benadering leidt tot de best passende oplossing die voldoet aan de regels en bovendien een brandveilige situatie oplevert.

Bouwmanagement, stapsgewijs de juiste keuzes maken

Altavilla vertaalt huisvestingsvraagstukken in concreet gedefinieerde en gefaseerde bouwprocessen. Wij beheersen elke fase van het bouwproces, van voorbereiding tot en met realisatie. Uw bouwzorgen nemen we uit handen. Tegelijkertijd stellen we uw belangen voorop. Daarbij zijn we op de hoogte van alle wet- en regelgeving.

Op onze website www.altavilla.nl vindt u meer informatie over ons bedrijf.

Maarten de Groot

Contact
088 - 23 23 500
m.degroot@altavilla.nl
www.altavilla.nl

Altavilla B.V.