slider slider slider slider

Johanvan Ras

DEURWAARDERHELMOND
( LID SINDS 01-06-08 )

Geboren in Stiphout, getogen in Helmond en al jaren inwoner van Dierdonk. Naar school in Helmond en na jarenlange carrière in Eindhoven al weer jaren deurwaarder in Helmond.

DeurwaarderHelmond is reeds vele jaren actief in de regio maar ook daarbuiten. De provincies Noord-Brabant en Limburg zijn voor ons bekend terrein. Maar voor wat betreft het incasseren van vorderingen zijn wij in heel Nederland actief.

Als onafhankelijk kantoor hanteren wij een persoonlijk aanpak. Snel en direct. Voor klanten zijn wij altijd bereikbaar zodat een correct overdracht van informatie gewaarborgd is. Open maar discreet. Altijd op zoek naar de beste oplossing.

Wij zetten ons graag in voor het betekenen van stukken, zoals dagvaardingen, vonnissen, maar ook het leggen van conservatoire en executoriale beslagen of het incasseren van vorderingen behoren tot onze werkzaamheden. Onze expertise en persoonlijke aanpak hebben al tot vele tevreden klanten geleid.

In ons kantoor profiteert u van de combinatie van incasseerder en gerechtsdeurwaarder. Wij sommeren tot betaling over te gaan, maar kunnen ook daarna nog verder gaan. Als openbaar ambtenaar reikt onze bevoegdheid ver genoeg alle werkzaamheden aangaande incasseringen in één hand te houden. De voordelen daarvan zijn overduidelijk: een snellere en efficiëntere werkwijze en dus een forse besparing op uw kosten.

In onze jarenlange ervaring zijn wij een tegenstander geworden van het werken met contracten. Het vertroebelt de transparante werkwijze van kantoor. Daarom werken wij bij incassotrajecten ook uitsluitend op basis van no cure no pay. Geen contract dus, wel een laag tarief.