slider slider slider slider slider slider

Haroldvan der Horst

2atwork.com
reclame, webdesign en ICT-oplossingen
( LID SINDS 01-01-06 )

2atwork.com is een no-nonsense reclamebureau dat o.a. vorm geeft aan gedrukte en digitale media. Onze diensten dienen ter ondersteuning en verbetering van het bedrijfsproces en de promotie van uw bedrijf. Onze diensten dragen dus bij aan een verhoging van uw marge en omzet.

Een creatief concept als onderdeel van het strategisch plan.
Als geen ander zijn wij in staat uw wensen om te zetten in creatieve concepten en strategische plannen met het door u gewenste resultaat. Wij doen dit op het gebied van marketing, communicatie en vormgeving.

Veel gevoel voor vormgeving en DTP.
Grafische vormgeving is één van onze grootste expertises! Met grote zorg en veel gevoel voeren wij ontwerpen uit zodat ze geschikt zijn voor gedrukte en/of digitale media. Tevens adviseren wij over de meest interessante en beste (druktechnische) oplossingen.

Ontwikkeling van websites, digitale nieuwsbrieven en applicaties.
Van grote meerwaarde voor onze klanten is dat wij de expertise van de technische ontwikkeling van websites, webshops, digitale nieuwsbrieven, applicaties en word-templates zelf in huis hebben.

Werken in de cloud (ICT oplossingen), de basis van prettig werken.
Een prettige werkomgeving waarbij u kunt vertrouwen op back-ups, verbinding en bereikbaarheid. Wij integreren werkplekken, netwerken en beveiliging op een dusdanige manier dat de klant de meest ideale omgeving heeft, afgezet tegen de kosten.

Door inspirerende ontwerpen en ideeën in combinatie met een structurele en strategische aanpak komen tot een meetbaar resultaat. Daar staan wij voor.

Wij dagen u graag uit.