slider slider slider slider

EdwinAugustijn

EA Business Improvement
Automotive
( LID SINDS 01-01-06 )

EA Business Improvement bv richt zich op bedrijven in de automotive branche. Het doel is het verbeteren van de bedrijfsresultaten door het kapitaal van de onderneming optimaal in te zetten. De medewerker is het belangrijkste kapitaal van een onderneming. De medewerkers optimaal motiveren is dan ook een van de speerpunten in de verbeterprocessen. Edwin Augustijn heeft een jarenlange ervaring in diverse management posities binnen de meest uiteenlopende automobielbedrijven. Van kleinere dealers, beursgenoteerde dealerbedrijven tot en met de grootste dealerorganisaties.

De laatste 5 jaar is Edwin Augustijn als zelfstandig ondernemer eigenaar geweest van 3 Ford dealerbedrijven, een autoverhuurbedrijf, Profile Tyrevestigingen en mede-eigenaar in een autoschadebedrijf.

Ook heeft hij gedurende een periode als interim manager bij diverse autobedrijven de leiding gehad.

Deze schat aan ervaring kan ook voor u interessant zijn. Met name de menselijke benadering bij de veranderingsprocessen zorgen voor aantoonbare resultaten. Hoewel de specialisatie gericht is op de automotive branche kan ook hierbuiten EA Business Improvement bv worden ingezet om met een frisse, onafhankelijke en creatieve kijk de resultaten te verbeteren.

Voor nader informatie kunt u een mail sturen naar e.augustijn@eabi.nl

Edwin Augustijn

Contact
0492-592380
e.augustijn@eabi.nl