slider slider slider slider

Antoinevan Bragt

RSW Accountants & Belastingadviseurs
Accountants en Consultants
( LID SINDS 01-01-06 )

RSW Accountants + Adviseurs helpt ondernemers graag vooruit. Dat wil zeggen: samen de handen uit de mouwen en denken in oplossingen en kansen. We vertalen complexe cijfers en bedrijfsprocessen voor u in klare taal, schakelen direct als uw vraag niet kan wachten en geven ongevraagd advies als omstandigheden dat vereisen.

Brede Dienstverlener

Constructief, duidelijk en flexibel dus, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Het is heel simpel: u kunt veel krachtiger bouwen aan de toekomst als u met een goed gevoel omkijkt naar het verleden. Als brede dienstverlener staan we op de volgende terreinen voor uw klaar: accountancy, belastingadvies en fiscaal, agrarische advisering, financiële planning, HRM ondersteuning, salarisadministratie en verwerking en administratie.

RSW online

Persoonlijk advies, geënt op jarenlange expertise, combineren we met de service en online gemakken van deze tijd. Via handige tools kunt u veel zaken eenvoudig zelf regelen en heeft u op elk gewenst moment inzicht in uw financiën en bedrijfsprocessen.

Samen aanpakken

Voor RSW begint het succes met vertrouwen. Geworteld in de brabantse regio en omringd door een groot internationaal netwerk versterken we u bij het bereiken van uw ondernemersdoelen. Samen aanpakken en uw kansen verzilveren, dáár gaan we voor!

Vanuit de vestigingen Helmond, Asten, Someren (onder de naam Accorde Accountants + Adviseurs) en Deurne (onder de naam Joosten Manders Accountants + Adviseurs) wordt de regio bereikt met een uitgebreid scala van diensten. Bij de organisatie werken circa 60 mensen, waaronder registeraccountants, accountants-administratieconsulenten met certificerende bevoegdheid, gekwalificeerde belastingadviseurs, salarisadviseurs en financieel planners.

We zijn lid van het SRA, een landelijke belangenvereniging van zelfstandige accountantskantoren. Internationaal is de maatschap aangesloten bij Inpact Ltd., een internationaal samenwerkingsverband van accountants en belastingadviseurs met contacten in alle belangrijke industrie- en handelslanden.

Antoine van Bragt

Contact
0492-550775
antoine.van.bragt@rsw.nl
www.rsw.nl