slider slider slider slider

Antoinevan Bragt

RSW Accountants & Belastingadviseurs
Accountants en Consultants
( LID SINDS 01-01-06 )

RSW Accountants & Belastingadviseurs is een organisatie van accountants en belastingadviseurs met vestigingen in Amstelveen, Helmond en in Asten. Vanuit deze vestigingen wordt een grote landelijke dekking bereikt met een uitgebreid scala van diensten. Bij de organisatie werken circa 70 mensen, waaronder registeraccountants, accountants-administratieconsulenten met certificerende bevoegdheid en gekwalificeerde belastingadviseurs. Deze zijn lid van NIVRA, NOvAA, NOB en NFB.

De dienstverlening is gericht op het midden- en kleinbedrijf en vrije beroepsbeoefenaren. Tot de cliƫnten kring behoren naast nationaal opererende ondernemingen ook internationaal opererende ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf en dochterbedrijven van grotere internationale opererende ondernemingen.

RSW Accountants & Belastingadviseurs is lid van het SRA, een landelijke belangenvereniging van zelfstandige accountantskantoren. Internationaal is de maatschap aangesloten bij Inpact Ltd., een internationaal samenwerkingsverband van accountants en belastingadviseurs met contacten in alle belangrijke industrie- en handelslanden.

nog geen foto beschikbaar

Contact
0492-550775
antoine.van.bragt@rsw.nl
www.rsw.nl