slider slider slider slider

Activiteitenvan OS Dierdonk

Nieuwjaarsborrel 2020
Nieuwjaarsborrel 2020

Onze nieuwjaarsborrel in Grand-cafe de Vijfhoeck was weer gezellig met 95% opkomst en een pubquiz waarmee we alle bijscholingspunten voor 2020 weer binnen hebben.  Ben je nog geen OSD-lid, dan is het beste voornemen voor 2020 om direct contact op te nemen met het bestuur, en aan te geven dat je geinteresseerd bent in een kennismaking. 

Lezing Snelweg.NL
Lezing Snelweg.NL

Vrijblijvende spontane activiteit: Woensdag avond 18 december is er een leuke lezing in Kunstlocaal 42 van de Helmondse regisseur, producent en scenario schrijver Ben van Lieshout Het thema blijft dicht bij onze recente kart ervaring want hij komt praten over zijn nieuwe documentaire "Snelweg.NL" die recent in premiere ging in het Nederlands Film Festival

Snelweg NL’ is een poëtische en schurende roadmovie over de intrigerende en fascinerende wereld op en aan de snelweg. Een cinematografische ode aan de alsmaar groeiende snelweginfra-structuur in Nederland. Of toch een aanklacht tegen een allesover-heersende woekering?

Meer hierover in de uitnodiging die jullie per mail hebben ontvangen.

Karten
Karten

Vlak voor de hoogmis van het autorijden (F1 op Autódromo José Carlos Pace te Brazilie), hebben de leden van OSDierdonk het goede voorbeeld gegeven aan Max Verstappen. En jawel prompt na onze race in Kartcentrum Uden, konden we aldaar tijdens de BBQ hem op grootbeeld als 1ste zien finishen. Euforisch waren we al over onze eigen prestatie, met de overwinning van Max, zette het organiserend commitee de kroon op het werk. Bijna 100% opkomst, zeer gezellig en een mooie dynamische activiteit waarmee fanatisme automatisch naar bovenkomt. Zo hebben we onze medeleden eens van hun agressieve kant kunnen meemaken, een ware verrijking!  Nogmaals dank aan de organisatie.

Kleiduivenschieten
Kleiduivenschieten

Zondag 19 mei samen kleiduiven schieten en dineren.  Met een opkomst van meer dan 80 % van de leden beloofde het een knallend festijn te worden. En dat was het, met diverse wisselende schietsituaties. Niet makkelijk, maar daarom des te uitdagender en spannender op incividueel en teamniveau. Achteraf weer lekker samen gegeten en bijgepraat in de zeer gezellige brasserie de Mouthoeve te Boekel, waar zoals gewoonlijk wereld beschouwingen, zaken en ongein op zijn Brabants gemixt worden. 

Symbolen en iconen van de stad Helmond
Symbolen en iconen van de stad Helmond

Alle leden van OSDierdonk met hun partner zijn voor deze fantastische bijeenkomst uitgenodigd en zeer welkom.
Vanaf 20.00u bij LOKAAL 42, Markt 42 Helmond.

Ger Jacobs heeft de Helmondse iconen en symbolen in beeld gebracht. In deze lezing zal hij ze, op zijn bekende enthousiaste en inspirerende wijze, toelichten. Ger legt verbanden tussen wat de symbolen en iconen hebben betekent voor de stad Helmond en zijn inwoners maar óók voor de ondernemers. Je zult verrast zijn over de rijke historie van de stad wat Helmond toch tot een bijzondere stad maakt.

Kerstborrel
Kerstborrel

Op dinsdag 15 dec. hebben we weer onze traditionele kerstborrel, reserveer deze datum alvast in uw agenda.

Koken bij het culinair centrum in Aarle-Rixtel
Koken bij het culinair centrum in Aarle-Rixtel

We gaan deze keer koken bij het culinair centrum in Aarle-Rixtel, Goossensstraat 24. 

Iedereen wordt om 18.00 uur verwacht en verwelkomd met een borrel zodat we om 18.30 uur kunnen beginnen.
Graag aan- danwel afmelden bij Jorg van den Broek, secretaris. email: jorg@osdierdonk.nl


www.culinaircentrum.nl

Partnerdag Rotterdam
Partnerdag Rotterdam

Op zondag 28 juni is er weer het traditionele partneruitje. Deze keer gaan we Rotterdam bezoeken. We zullen worden rondgeleid door een van onze leden, een geboren Rotterdammer, Henk Lucas. Het belooft een bijzondere dag te worden dus reserveer deze datum alvast in uw agenda.

Bedrijfsbezoek Visser van den Broek notarissen
Bedrijfsbezoek Visser van den Broek notarissen

Op dinsdag 14 april nodigt notaris Niek Visser alle leden van OSDierdonk uit in zijn nieuwe pand aan de Schootense Loop 2, 5708 HX Helmond. Vanaf 19.30 bent u van harte welkom.

Voorstelling Maskerade
Voorstelling Maskerade

Met veel enthousiasme bijt Maskerade zich dit seizoen vast in de komedie Een ideale echtgenoot van Oscar Wilde.
Traditioneel reserveert OSDierdonk voor woensadg 25 maart, 25 kaarten. Leden van OSDierdonk kunnen zich hiervoor aanmelden bij onze secretaris, Jorg van den Broek. jorg@osdierdonk.nl
Aanvang 20.00 uur in het Annatheater in Helmond.

Algemene Ledenvergadering
Algemene Ledenvergadering

Op donderdag 5 maart vindt de algemene ledenvergadering plaats in 'De Traverse'. Aanvang 18.30u. De vergadering zal worden afgewisseld door een 3-gangen menu. Na afloop is er gelegenheid om tijdens een borrel met elkaar van gedachten te wisselen.